13 de junio de 2011

Les bones pràctiques en la intervenció social. COPC

El Col·legi de Psicòlegs  de Catalunya des de la secció d'Intervenció Social juntament amb la Universitat de Barcelona i el màster de Prevenció i Tractament de la Violència familiar del IL3-UB han organitzat aquestes jornades que han durat 4 mesos. 

Es duien a terme un dijous cada 15 dies i han tractat sobre temes com el treball en xarxa, intervencions grupals amb víctimes de violència, intervencions terapèutiques específiques amb dones, relacions familiars afectades, intervencions terapèutiques amb infància i amb persones grans i, finalment, estratègies d'intervenció. Algunes de les ponències específiques:

Realment han estat unes jornades molt enriquidores. Cada sessió es dividia en dos conferencies diferents i rera cada una i havia un debat on la gent assistent aportava nova informació o bé demanava aclariments als professionals. 

Si sou col·legiats al COPC podreu veure les diferents conferències en vídeo aquí.  Si no ho sou, només podreu obtenir informació més específica sobre els ponents.

Està previst que es dugui a terme anualment i, per tots els que us dediqueu o teniu interès en aquesta temàtica, és una experiència que no podeu perdre. Ens hem posat al dia dels programes actuals en prevenció i intervenció, en protocols d'actuació, de com funciona la xarxa en serveis socials, de les seves limitacions i les seves fortaleses i ens han proporcionat una gran quantitat de recursos per consultar en cas de necessitat. 

El preu ha estat molt accessible: 80 euros. Des del meu punt de vista, molt ben invertits. 

Us ho recomano.



 Licencia Creative Commons

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per les teves paraules.
Si tens qualsevol comentari, suggeriment o consulta, pots enviar-me un email a perezpolg@yaoo.es.