27 de marzo de 2011

El PIR un nou any

Ja encaminada a començar novament amb el PIR. Avui he planificat una mica l'estudi i començaré el dia 11 d'abril, dilluns. 

La meva organització de l'estudi serà:

- psicopatologia i clínica. 6 setmanes. Apunts Estrella, esquemes IBACS, Belloch, DSM, CIE, Rita- Wicks. Consultes puntuals a Vallejo.
- psicoterapies. 4 setmanes. Apunts Estrella, Olivares, Feixes, Méndez, Marino i altres de consulta com Labrador i Caballo.
- metodologia: estadística, dissenys i psicometria. 2 setmanes. Apunts Estrella, resums personals i esquemes d'Ibacs. 
- avaluació psicològica. 2 setmanes. Apunts Estrella, esquemes IBACS. Consultes puntuals a Ballesteros. 
- psicologia evolutiva i educativa. 2 setmanes. CEDE i apunts Estrella. 
- psicobiologia. 2  setmanes. Apunts Estrella, resums personals i Carlson. Crec que aniré una mica curta amb dues setmanes, però ja veurem.
- psicologia social i de les organitzacions. 2 setmanes. Apunts Estrella, CEDE i resums personals.
- psicologia diferencial i personalitat. 2 setmanes. Apunts Estrella, resums personals, Bermudez i Sanchez-Elvira. 
- psicologia bàsica. 2 setmanes. Apunts Estrella, CEDE i resums personals. 

Segons la meva organització i amb una setmana de vacances la segona volta la començaria el 12 de setembre i la 3ª volta el 5 de desembre. Creuem els dits.

En principi només estudiaré de dilluns a divendres, fent un simulacre mensual  o bimensual (inicialment) en cap de setmana. Això vol dir que si s'endarrereixo disposaré del cap de setmana per recuperar el que em falta.

M'està costant una mica organitzar-me els repassos...Repàs ràpid quan termino un àrea de tota l'àrea? Repàs setmanal del que he estudiat? Repàs de cada tema una vegada estudiat? O repasso quan comenci la segona volta i ja està? Segons FOCO s'hauria de fer un repàs al final del dia, un altra al final de la setmana i un altra quan termines l'àrea... tindré temps de tant repàs?

2 comentarios:

Gràcies per les teves paraules.
Si tens qualsevol comentari, suggeriment o consulta, pots enviar-me un email a perezpolg@yaoo.es.